Herding Instinct's Ohsåfin

 

Herding Instinct's Ohsåfin

 

Reg nr: SE13895/2013

Född:2012-12-01

Fader: Shacal Renki-Poika

Moder: Herding Instinct's Heidi Klum

Höfter: B/B-höfter

Ögon: UA

Pompes: Fri genom arv

PRCD-PRA: Testad bärare/carrier

Utställning: SE UCH

 

Fina är verkligen en one of a kind hund. Det är inte helt lätt att beskriva i ord hur hon verkligen är. Fina har jag på foder från Cattlin och kennel Herding Instinct's.

 

En riktigt pigg dam som verkligen har hjärtat på det rätta stället. Hon är helt knäpp fast på ett bra sätt. Det bästa hon vet är att få bära någonting i munnen, min lilla retriver.

 

Fina är alltid pigg på allt man hittar på och hon älskar att träna. Hon är mycket duktig på specialsök och har även varit med i uppvisningar bland annat på Fäviken game fair.

 

Att ta tillvara på varje dag verkar vara Finas motto. Att ligga och mysa och sova i knät på någon är ingenting hon tackar nej till heller. Så fort någon mår dåligt eller är ledsen kan man vara säker på att man har en Fina som kommer och klänger på en.

 

På utställningar har det även gått riktigt bra för Fina, främst på rasspecialer. Hon har deltagit på 3 st rasspecialer i juniorklass alla gånger har hon fått excellent, två st andra placeringar, en första placering, två st CKn, en bästa tik 4 placering och en bis-junior 2 placering. Från valpklass har hon fått HP alla gånger och blivit Bir-valp alla gånger utom en, då blev hon slagen av sin låtsassyster bland tikarna.

 

Kort och gott en helt underbar hund på alla sätt!

Copyright © All Rights Reserved